Tietoa meistä

Oulun Ekonomit on aktiivinen toimija ja vaikuttaja Oulussa ja sen ympäristössä. Yhdistyksemme on yksi suurimmista Suomen Ekonomien paikallisyhdistyksistä. Oulun Ekonomeilla on vankat ja pitkät perinteet kauppatieteellisen alan korkeakoulututkinnon suorittaneiden yhteistyön ja verkostoitumisen edistäjänä. 

Yhdistys on luonteva linkki myös Suomen Ekonomeihin. Yhteistyössä Suomen Ekonomien ja muiden ekonomiyhdistyksen kanssa Oulun Ekonomit valvoo jäsentensä yleisiä ja yhteisiä ammatillisia etuja, tukee heidän sivistyksellisiä pyrkimyksiään ja edistää heidän tietämystään ennen kaikkea talouden alalla. Oulun Ekonomit järjestää jäsenilleen erilaisia tilaisuuksia, vapaa-ajan aktiviteetteja ja koulutuksia.

Oulun Ekonomien jäsenenä olet myös Suomen Ekonomien monipuolisten palvelujen piirissä. Palveluihin kuuluu erilaisia koulutuksia ja tapahtumia, laki- ja palkkaneuvontaa, työnhaun tukipalveluita sekä tukea hyvinvointiin ja terveyteen. Lisätietoja Suomen Ekonomien eduista löydät osoitteesta www.ekonomit.fi

Lähethän palautteesi ja kehitysideasi Oulun Ekonomien hallitukselle: hallitus@oulunekonomit.fi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme ja jäsentilaisuuksiimme!