Tietoa meistä

Oulun Ekonomit on aktiivinen toimija ja vaikuttaja Oulussa ja sen ympäristössä. Yhdistyksemme on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista Suomen Ekonomien paikallisyhdistyksistä: meitä on tällä hetkellä yhteensä yli 1000 henkilöä. Oulun Ekonomeilla on vankat ja pitkät perinteet kauppatieteellisen alan korkeakoulututkinnon suorittaneiden yhteenkuuluvuuden ja verkostoitumisen edistäjänä. 

Yhdistys on luonteva linkki myös Suomen Ekonomeihin. Yhteistyössä Suomen Ekonomien ja muiden ekonomiyhdistyksen kanssa Oulun Ekonomit valvoo jäsentensä yleisiä ja yhteisiä ammatillisia etuja, tukee heidän sivistyksellisiä pyrkimyksiään ja edistää heidän tietämystään ennen kaikkea talouden alalla. 

Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia tilaisuuksia, toimintaa ja etuja, joista löytyy tarkempia tietoja näiltä sivuilta. Esimerkkinä mainittakoon jäsenhintaan käytössä oleva mökkikiinteistö Syötteellä, edut kuntosalikäynneistä, yritysvierailut, kulttuuritapahtumat ja erilaiset koulutukset, unohtamatta yhteistoimintaa muiden ekonomiyhdistysten kanssa, josta hienoimpana esimerkkinä lienee vuosittainen KePo-tapahtuma. 

Oulun Ekonomien jäsenenä olet myös Suomen Ekonomien monipuolisten palvelujen piirissä.  Tarjolla on tasokasta työsuhde- ja muuta  juridista neuvontaa, urapalveluja, palkkatilastoja sekä erillismaksusta toimivaa työttömyyskassaa. Liitto tarjoaa myös muita merkittäviä etuja, mm. ilmaisia tai alennuksella saatavia ammattilehtiä sekä alennuksia mm. polttoaineista, matkoista ja autonvuokrauksesta. Lisätietoja Suomen Ekonomien eduista löydät osoitteesta www.ekonomit.fi

Jos sinulla on ideoita, palautetta tai kehitysajatuksia toimintaamme, toivomme, että lähetät ne hallituksen tiedoksi osoitteella hallitus[at]oulunekonomit.fi


Tervetuloa mukaan toimintaan ja jäsentilaisuuksiimme!