Mökki


Oulun Ekonomeilla on mökki Iso-Syötteen Naamangassa Ala-Huuhkasen rannalla. Mökki koostuu kahdesta huoneistosta paritalossa. 

Talvisin koneellisesti hoidettu maastohiihtolatu kulkee tontin vierestä ja Iso-Syötteen sekä Syötekeskuksen rinteet ovat vain 5-10 km päässä. Usein Syötteen maisemissa hiihdellään jo loka-marraskuussa! Rinnekorkeudet Iso-Syötteellä ovat muuten Rukan kanssa samaa luokkaa - asia, jonka harva mieltää.

Kesäisin mökki on myös mukava paikka: iltapäiväaurinkoon ja järvelle suuntautuva aurinkoterassi, puhtaat vedet, oma laituri uimatikkaineen, vene ja pelastusliivit, grillikota kuksineen ja porontaljoineen, mahdollisuus käyttää alueen tenniskenttää, läheiset Syötekeskuksen palvelut, luontopolut, ruska- tai kanoottiretket, marjastus- ja sienestysmahdollisuudet... kaikki nämä aktiviteetit vain alle 2 tunnin matkan päässä Oulusta!


Mökkivarauskalenteri

Otamme varauksia vastaan rullaavasti neljä kuukautta eteenpäin. Voit siis selata allaolevaa varauskalenteria eteenpäin ja nähdä kätevästi, milloin jompikumpi huoneistoista on vapaana ja tehdä varauksen suoraan tältä sivulta. Hinnat löytyvät varauslomakkeen alapuolelta. Kiinteistövastaavamme vahvistaa varauksesi osoitteesta: kiinteistovastaava@oulunekonomit.fi. Huomioithan, että samalla varaajalla voi olla voimassa korkeintaan kaksi varausta samanaikaisesti. Näin useammat saavat mahdollisuuden saada huoneiston käyttöönsä ruuhka-aikoina.

Kun varaus tehdään, varatuiksi merkitään "täydet päivät" (esim. viikonloppuvarauksissa vain lauantai ja sunnuntai). Varaus alkaa kuitenkin aina edellisenä päivänä klo 17.00.

Varauslomake

Huoneisto

Hinnat

Talvikausi (1.1.-31.4.)
Viikonloppu (2 vrk): 200€
Lisä(arki)päivät: 80€/vrk

Kesäkausi (1.5.-31.8.)
Viikonloppu (2 vrk): 130€ 
Lisä/arkipäivät: 60€/vrk
Koko viikko: 400€

Syyskausi (1.9.-31.12)
Viikonloppu (2 vrk): 130€ 
Lisä/arkipäivät: 60€/vrk
Koko viikko: 400€

Erikoisajat
Juhannus, Joulu ja Uusivuosi: 100€/vrk
Pääsiäinen: 420€/4vrk
Hiihtoloma (vkot 8-10): 450€/5vrk ja 360€/4vrk. Huom: vko 10, Oulun alueen hiihtolomaviikko vuokrataan kahdessa osassa; näin saadaan 4 ja 5 vrk:n lomat 4:lle seurueelle.

Peruutukset ja muut ehdot

Minimilaskutus/huoneisto on 100€, vaikka mökillä oltaisiin lyhytaikaisestikin. Peruutus alle 1kk vuokra-ajan alkamisesta aiheuttaa 20% veloituksen ja peruutus vähemmän kuin 2 viikkoa vuokra-ajan alkamisesta 50% veloituksen sovitusta vuokrahinnasta, kuitenkin vain jos ko. aika jää käyttämättä.


Varaamiskäytännöt ja laskutus

Varaukset tehdään tällä sivulla olevalla lomakkeella. Varaaja saa sähköpostiinsa laskun ennen varaamansa aikaa ja eräpäivä on ennen varauksen alkamista. Laskun liitetiedoissa on lisäksi mökkikäyntiin liittyyvää tärkeää informaatiota. Laskutusasioissa: otathan yhteyttä kiinteistövastaavaan p. 040 735 7558 tai kiinteistovastaava@oulunekonomit.fi


Kuka voi vuokrata ja kenellä on vastuu? 

Mökin vuokraamisoikeus on ensisijaisesti Oulun Ekonomien jäsenillä sekä toissijaisesti KePo -jäsenyhdistysten (Lappi, Kainuu, Vaasa ja Etelä-Pohjanmaa) jäsenillä, joilta peritään 10% korkeampaa vuokraa. 

Vastuu mökin kunnosta vuokraamisen jälkeen on sillä ekonomiyhdistyksen jäsenellä, jonka nimissä vuokraaminen on tapahtunut. Vuokraaja siis vastaa mahdollisista vahingoista myös vieraidensa osalta. Yhdistyksen jäsenen on oltava myös itse mukana, kun mökkiä käytetään. Mökkiä ei siis saa varata jäsenen nimissä toiselle osapuolelle.


Tietoa vuokraajalle 


Saapumis- ja luovutusajat: 

Vuokra-aika alkaa tulopäivänä klo 17.00 ja päättyy luovutuspäivänä klo 16.30. Huomaathan, että jos varaat esim. to-su eli 4 vrk, niin varauksesi alkaa jo keskiviikkona klo 17.00 ja se päättyy sunnuntaina klo 16.30. Varauskalenterissa ei kuitenkaan tällöin näy keskiviikkoa vaan pelkästään aika to-su. 


Mökin koko ja varustelu: 

50 m2 + parvi 22 m2. Huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, tupa, sähkösauna ja wc/kylpyhuone sekä vaatteiden kuivauskaappi. Keittiön varustukseen kuuluu induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappi, mikroaaltouuni, täysikokoinen astianpesukone, leivänpaahdin sekä kahvin- ja vedenkeittimet. 

Pienemmässä makuuhuoneessa on 90 cm leveä runkopatjasänky ja vaatteiden kuivatuskaappi, isommassa 140 cm leveä runkopatjasänky ja pinnasänky. Parvella on 120 cm leveä sänky, sekä 180 cm leveä patja. Mökki on mukava kuudelle henkilölle, mutta nukkumistilaa on maksimissaan jopa 7-9 hengelle. Huomioithan, että tuvan ruokapöytä on mitoitettu kuudelle hengelle. Huoneistoihin kuuluu lisäksi yhteiskäytössä olevat grillikota, valaistu terassialue ulkopöytineen, laituri ja vene. Sähköautoille on oma latauspiste.

Molemmissa huoneistoissa on käytettävissä 2 kpl Iso-Syötteen kausirinnelippuja talviaikaan.

Ota mukaan: Omat liinavaatteet, pyyhkeet ja laudeliinat. Ota mukaan myös kaikki ruoanlaittoosi tarvittavat tuotteet. Paikalliseen kyläkauppaan on matkaa n. 8-10 km.

Rajoituksia: Kummassakaan huoneistossa ei saa tupakoida. Huoneistossa 1 lemmikit on sallittu.

Yhdistyksemme mökki sopii mainiosti myös yrityskäyttöön esimerkiksi erilaisten palaverien tai pienimuotoisten virkistystapahtumien pitopaikaksi. Kysy yrityshintoja kiinteistövastaavalta.