Oulun Ekonomien jäsenenä olet myös Suomen Ekonomit ry:n monipuolisten palvelujen piirissä. Lue lisää
Oulun Ekonomit ry / EkonomiEsimies-ohjelma 

Suomen Ekonomit ry toteuttaa ekonomeille suunnatun EkonomiEsimies kehittyy –koulutuksen. Perustiedot koulutuksesta löytyvät Suomen Ekonomien sivuilta http://www.ekonomit.fi/ekonomiesimies

 

EkonomiEsimies kehittyy -koulutus koostuu kolmesta osiosta:

 

1. Lähikoulutus, Itsetuntemuksen kautta muutokseen

Miten itsetuntemus auttaa minua esimiestyössä? Sopisiko minulle valmentava johtamistyyli? Miten annan rakentavaa palautetta? Miten voin lähestyä ongelmia ratkaisukeskeisesti? Miten oma asenne vaikuttaa työympäristööni ja siinä tapahtuvaan muutokseen? EkonomiEsimies –lähikoulutus käsittää 28 tuntia intensiivistä vuorovaikutteista opetusta ja keskustelua.


2. Ryhmäcoaching, Yhteisdynamiikalla uuteen kasvuun,

on tulos- ja kehittymissuuntautunut valmennusprosessi, jossa kysymysten ja keskustelun avulla pyritään saamaan yksilö oivaltamaan asioita ja hyödyntämään paremmin nykyistä ja käyttämätöntä potentiaalia kohti asetettua tavoitetta. Coaching kehittää yksilön itsesäätelyä, tietoisuutta ja vastuunkantokykyä.


3. Webinaarit, esim. Esimiehen oikeudet ja velvollisuudet

Osallistu verkossa järjestettäviin webinaareihin. Opit mm. kuinka esimiehenä voit ratkaista erilaiset kiusaamis- ja jaksamistilanteet.

 

Ilmoittautuminen: http://www.sefe.fi
Suomen Ekonomien Päivi Kutvonen puh. 0201 299 247 ja Anu Varpenius puh. 0201 299 214 antavat mielellään lisätietoja maksu- yms. käytännön asioihin liittyen koulutuksista kiinnostuneille.