Oulun Ekonomien jäsenenä olet myös Suomen Ekonomit ry:n monipuolisten palvelujen piirissä. Lue lisää
Jäsenedut / Mökki / Mökkiasiaa 

Mökkiasiaa

Varaamisen käytäntö

Varaukset tehdään suoraan suoraan nettisivulta, josta löytyy varauskalenteri. Täytä omat osoitetietosi huolellisesti - muista esim. postinumero! Varauksen vahvistus tulee sp-replynä, kun varaus on saavuttanut 'mökkitontun'. Jos et saa vahvistusta omaan sp-osoitteeseesi muutaman päivän sisällä, varmista varaus sp:n tai puhelimen välityksellä.

Huom: Nyt myös kesäaikana (Juhannuksesta elokuun alkuun) varaukset tehdään netin kautta.

Mökin avain, mökki-info, lasku sekä ajo-ohjeet mökille lähetetään postitse varaajan ilmoittamaan osoitteeseen viimeistään vuokraamista edeltävän viikon aikana. Mikäli tämä posti ei ole saapunut viimeistään 1-2 pv. ennen varauksen alkamista, varmista tilanne soittamalla mökkivastaavalle p. 0400-687980.

Varaaja palauttaa avaimen ja huoneiston kuntoa koskevan kyselylomakkeen vuokrausjakson jälkeen postitse mökkivastaavalle.

Kuka voi vuokrata ja vastuu?

Mökin vuokraamisoikeus on ensisijaisesti Oulun Ekonomien jäsenillä sekä toissijaisesti KePo -jäsenyhdistysten (Lappi, Kainuu, Vaasa ja Etelä-Pohjanmaa) jäsenillä, joilta peritään 10% korkeampaa vuokraa.

Vastuu mökin kunnosta vuokraamisen jälkeen on sillä ekonomiyhdistyksen jäsenellä, jonka nimissä vuokraaminen on tapahtunut. Vuokraaja siis vastaa mahdollisista vahingoista myös vieraidensa osalta. Yhdistyksen jäsenen on oltava myös itse mukana, kun mökkiä käytetään. Mökkiä ei siis saa varata jäsenen nimissä toiselle osapuolelle.

Jos et vielä jostakin syystä kuulu jäsenyhdistykseen, asian voi helposti korjata seuraavan linkin kautta: Ekonomiverkko

'Ekonomista' mökkeilyä myös Vuokatissa - Vuokatinmaa ja Lentiira

 

Vuokatinmaan ja Lentiiran lomakylän isäntä Petri Heikkinen: "Olemme valmiit huolehtimaan vapaa-ajan hyvinvoinnistanne. Tarjoamme teille majoituspalvelua tasokkaissa loma-asunnoissa. Palvelut toimivat niin kesällä kuin talvellakin."

Lue lisää