Oulun Ekonomien jäsenenä olet myös Suomen Ekonomit ry:n monipuolisten palvelujen piirissä. Lue lisää
Jäsenedut 

Tietoa, tukea,  toimintaa

Oulun Ekonomit ry on Suomen toiseksi vanhin paikallisyhdistys, johon kuuluu jo yli 1000 pohjoissuomalaista ekonomia. Vakavarainen yhdistys tarjoaa jäsenilleen monenlaisia aktiviteetteja ja mukavaa yhdessä olemista. Saat hyviä etuja ja upeita verkostoitumismahdollisuuksia sekä mahdollisuuden säilyttää opiskeluaikoina syntyneitä ystävyyssuhteita.


Yhdistyksellä on omistuksessaan Pudasjärven Syötteellä parimökki kaikin mukavuuksin - edullisesti ja vain kahden tunnin ajomatkan päässä Oulusta.
Lue lisää mökistä 

Yhdistyksen tarjoamat kulttuuri- ja liikuntapalvelut suunnataan vuosittain niin aikuisille kuin myös lapsiperheille. Vuosittain järjestetään hulvattoman hauska "Kerran poltettujen kaupunkien lupin" kokoontuminen, joka pidetään vuoron perään pohjoisten ekonomiyhdistysten toiminta-alueilla. Voit myös pyrkiä mukaan vaikkapa ekonomiyhdistyksemme johtokuntatyöskentelyyn. Tai osallistua Suomen Ekonomit ry:n alueellamme järjestämään monipuoliseen koulutus- ja valmennustoimintaan.


Sinulla on siis monia hyviä syitä liittyä Suomen Ekonomeihin. Vähäisimpiä niistä eivät ole emoliittomme tarjoamat suorat palvelut, kuten Talouselämä-lehti ja Ekonomi-lehti, edullinen jäsenyys ekonomien työttömyyskassassa, joskus tarpeelliset työsuhdejuristien palvelut jne.


Suomen Ekonomit ry ei peri palkastasi kuukausittain prosenttimääräistä pidätystä, vaan palkastasi riippumattoman maksun, jonka suuruus on 339 €  ja sisältää myös paikallisyhdistyksen jäsenmaksun – Oulussa 40 €.

Jäsenmaksu 2019 (339 euroa)

  • Oulun Ekonomien osuus 40 €
  • Suomen Ekonomien osuus 224 €
  • IAET-kassan osuus 75 €

Maksun voit halutessasi suorittaa  useammassa erässä ja liittyessäsi jäseneksi kuuden kuukauden sisällä valmistumisestasi saat lisäksi 50% alennuksen alkuvaiheen jäsenmaksustasi. Haluamme sinutkin mukaan nauttimaan Oulun Ekonomien tarjoamista palveluista.

Liity mukaan osoitteessa www.ekonomit.fi
ja olet myös mukana kotikenttäsi toiminnassa!

PS. Ai niin, melkein unohtui kertoa: Jäsenmaksusi on
vähennyskelpoinen verotuksessa ;-)